Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну і аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії і еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, в результаті чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку - дегенеративні захворювання і порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну, знижуючи тим самим рівень цукру та інсуліну в крові.
- Має нейропротективну дію. Знижує активність ферменту моноамінооксидази-А (яка розщеплює нейромедіатори серотонін, дофамін, норадреналін), покращуючи роботу мозку і зменшуючи прояви тривожності і депресії.
- Є ефективним чинником, що підсилює мікроциркуляцію і кровопостачання тканин.
Застосування:
По 1 капсулі 1-2 рази на добу, бажано під час їжі. У дослідженнях було встановлено, що при вживанні під час їжі досягається більш високе насичення м'язів карнозином (на 64%), ніж в проміжках між прийомами їжі (на 41%).
Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Попередження:
При вагітності, годуванні грудьми, прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
Антиоксидант, цитопротектор, стабілізатор клітинних мембран. Підвищує стійкість клітин до дії різних факторів. Захищає клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. Охороняє клітини від структурних пошкоджень. Підтримує життєздатність м'язів. Вегетаріанський продукт.
- L-Карнозин - органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну і гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках і шкірі. Максимальна кількість карнозина зосереджена в м'язах. З віком вироблення L-карнозину зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозин - один з найбільш ефективних антиоксидантів, тому що захищає клітини від окислення, нейтралізуючи при цьому не тільки активні форми кисню, але також продукти перекисного окислення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окислення глюкозою (глікозилювання). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази - ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення
country | США |
gender | Унисекс |
form | Капсулы |
amount_in_pack | 50 |